WAT ZOEKT U?
Een instant crush is een absolute must!
Isabel DE LAET

Een huis aankopen is een bewogen gebeurtenis. Uiteraard is het rationele aspect belangrijk. Maar, het emotionele gegeven wordt vaak onderschat. Wat beleef je immers allemaal in je woning?

Alle emoties onder één dak. Een snelle koffie ‘s ochtends, relaxen na een drukke werkdag, de geboorte van je eerste telg, een lazy brunch op zondag, een glaasje wijn in de tuin, dinner parties met vrienden, kerst met de familie…

Zoveel momenten die je thuis beleeft. Het lijkt wel een slecht verzonnen reclameslogan, maar het is so true… ‘je huis kent al je geheimen’. En je vertrouwt je diepste geheimen toch niet aan eender wie toe?

Immodôme helpt je bij de zoektocht naar je perfecte woning. Dat ene huis waar je binnenkomt en meteen verliefd wordt. Dat ene huis dat je na één bezoek niet loslaat. Dat ene huis dat je na één bezoek in je hoofd al aan het inrichten bent…daar gaan we samen naar op zoek. 

 
 
IN DE KIJKER

Modernistische villa van Jul De Roover

2970 Schilde België
Rozenlaan 11
4 slaapkamers, 2400 m2

Modernistische woning van Jul De Roover op absolute TOP locatie.

725.000 EUR
LEES MEER
 
JUL DE ROOVER

De Antwerpse architect en interieurontwerper Jul De Roover werd geboren in een artistiek en sociaal geëngageerd milieu.

Elk ontwerp van zijn hand voldoet aan een aantal criteria die hij de basisvoorwaarden voor goede architectuur noemt.  

De planopbouw is logisch en functioneel, en vloeit voort uit de ruimtelijke organisatie van de levensstijl van de bewoners. De vormgeving is uitgesproken antidecoratief: een minimum aan materiaal moet een maximum aan expressie waarmaken.

De eigenheid van het materiaal binnen de constructie is van groot belang. Kleur is met textuur van het materiaal verweven; het is een compositorisch element dat ruimtebepalend is.

Naast architect is De Roover bezield leraar en sterk georiënteerd naar het interieurontwerp. De liefde voor 'L'habitat' is voelbaar in elk detail van zijn architectuur.

Bron: www.udb.org - Els Spitaels

 
 
webdesign by Catapult