WAT ZOEKT U?
Een instant crush is een absolute must!
Isabel DE LAET

Een huis aankopen is een bewogen gebeurtenis. Uiteraard is het rationele aspect belangrijk. Maar, het emotionele gegeven wordt vaak onderschat. Wat beleef je immers allemaal in je woning?

Alle emoties onder één dak. Een snelle koffie ‘s ochtends, relaxen na een drukke werkdag, de geboorte van je eerste telg, een lazy brunch op zondag, een glaasje wijn in de tuin, dinner parties met vrienden, kerst met de familie…

Zoveel momenten die je thuis beleeft. Het lijkt wel een slecht verzonnen reclameslogan, maar het is so true… ‘je huis kent al je geheimen’. En je vertrouwt je diepste geheimen toch niet aan eender wie toe?

Immodôme helpt je bij de zoektocht naar je perfecte woning. Dat ene huis waar je binnenkomt en meteen verliefd wordt. Dat ene huis dat je na één bezoek niet loslaat. Dat ene huis dat je na één bezoek in je hoofd al aan het inrichten bent…daar gaan we samen naar op zoek. 

 
 
IN DE KIJKER

Kubistische woning met oog voor detail

2390 Malle Westmalle België
Hickendorfdreef 19
3 slaapkamers, 1085 m2

Kubistische woning met oog voor detail

718.000 EUR
LEES MEER
 
MODERNITEIT

De aantrekkelijkheid van moderne architectuur neemt toe. 

Kandidaat-kopers verlangen naar woningen met grote ramen, veel licht en een ruimtelijk gevoel.

Waar vroeger de pastoriewoning een gegeerd object was, staat moderniteit nu voorop. 

In deze nieuwe woningen staan de verschillende kamers vaak via doorzichten met elkaar in verbinding. De kamers vormen een aparte entiteit én geven een link naar een volgende ruimte.

Dit is het resultaat van onze huidige samenleving. We werken niet meer louter aan een bureau, maar ook in de zetel. We kijken niet meer enkel films op tv ook op de computer of tablet. We koken niet meer enkel in de keuken, maar de ruimte vormt ook een sociaal kader voor aperitief of huiswerk na school.

De grondplannen van moderne woningen reflecteren onze levenswijze. Ze stralen vrijheid en ademruimte uit.

 
 
webdesign by Catapult