WAT ZOEKT U?
Een instant crush is een absolute must!
Isabel DE LAET

Een huis aankopen is een bewogen gebeurtenis. Uiteraard is het rationele aspect belangrijk. Maar, het emotionele gegeven wordt vaak onderschat. Wat beleef je immers allemaal in je woning?

Alle emoties onder één dak. Een snelle koffie ‘s ochtends, relaxen na een drukke werkdag, de geboorte van je eerste telg, een lazy brunch op zondag, een glaasje wijn in de tuin, dinner parties met vrienden, kerst met de familie…

Zoveel momenten die je thuis beleeft. Het lijkt wel een slecht verzonnen reclameslogan, maar het is so true… ‘je huis kent al je geheimen’. En je vertrouwt je diepste geheimen toch niet aan eender wie toe?

Immodôme helpt je bij de zoektocht naar je perfecte woning. Dat ene huis waar je binnenkomt en meteen verliefd wordt. Dat ene huis dat je na één bezoek niet loslaat. Dat ene huis dat je na één bezoek in je hoofd al aan het inrichten bent…daar gaan we samen naar op zoek. 

 
 
IN DE KIJKER

Eclectische loft incl 2 autostpl

2140 Antwerpen Borgerhout België
Kattenberg 48 6
2 slaapkamers, m2
Eclectische loft by arch. P. Boons incl terras en dubbele autostpl.
414.000 EUR
LEES MEER
 
ALIVE & KICKING

BORGERHOUT - Alive & Kicking.

De dynamiek en aantrekkingskracht van Borgerhout is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Jonge mensen willen in de stad wonen, liefst binnen de Singel en dichtbij openbaar vervoer, winkels en vertier.

Het Kruger plein - tijdens de week een basketbalpleintje, tijdens het weekend een plek voor cultuur: een rommelmarkt, een dansfestival, een yoga event of een kerstmarkt hebben hun weg al gevonden naar dit groene plein.

Het nieuw aangelegde Vincotte plein heeft een plek voor kindjes om te spelen en gezellige eethuizen.  De "Kraakvers" markt heeft hier ook al enkele edities vertoefd. 

En natuurlijk de Roma met zijn brede waaier aan events. 

 
 
webdesign by Catapult