WAT ZOEKT U?
Een instant crush is een absolute must!
Isabel DE LAET

Een huis aankopen is een bewogen gebeurtenis. Uiteraard is het rationele aspect belangrijk. Maar, het emotionele gegeven wordt vaak onderschat. Wat beleef je immers allemaal in je woning?

Alle emoties onder één dak. Een snelle koffie ‘s ochtends, relaxen na een drukke werkdag, de geboorte van je eerste telg, een lazy brunch op zondag, een glaasje wijn in de tuin, dinner parties met vrienden, kerst met de familie…

Zoveel momenten die je thuis beleeft. Het lijkt wel een slecht verzonnen reclameslogan, maar het is so true… ‘je huis kent al je geheimen’. En je vertrouwt je diepste geheimen toch niet aan eender wie toe?

Immodôme helpt je bij de zoektocht naar je perfecte woning. Dat ene huis waar je binnenkomt en meteen verliefd wordt. Dat ene huis dat je na één bezoek niet loslaat. Dat ene huis dat je na één bezoek in je hoofd al aan het inrichten bent…daar gaan we samen naar op zoek. 

 
 
IN DE KIJKER

Modernistische villa van Jul De Roover

2970 Schilde België
Rozenlaan 11
4 slaapkamers, 2218 m2

NET VERKOCHT - Modernistische woning van Jul De Roover op absolute TOP locatie.

625.000 EUR
LEES MEER
 
Immodôme NOORD!!!

Om onze klanten in het Noorden van Antwerpen te bedienen, lanceert Immodôme een kantoor in Schilde. We ontvangen u in een huiselijke sfeer om de verkoop van uw woning te bespreken en in te plannen. 

Gelegen tussen Schoten, Brasschaat, Zoersel, Ranst, Wijnegem en Deurne, verbeteren wij de toegankelijkheid voor verkopers en kopers in de noordrand van Antwerpen. Niet in een standaard kantoor, wel in een woning met persoonlijkheid. Heeft u plannen?  Contacteer ons

 
 
webdesign by Catapult