WAT ZOEKT U?
Een instant crush is een absolute must!
Isabel DE LAET

Een huis aankopen is een bewogen gebeurtenis. Uiteraard is het rationele aspect belangrijk. Maar, het emotionele gegeven wordt vaak onderschat. Wat beleef je immers allemaal in je woning?

Alle emoties onder één dak. Een snelle koffie ‘s ochtends, relaxen na een drukke werkdag, de geboorte van je eerste telg, een lazy brunch op zondag, een glaasje wijn in de tuin, dinner parties met vrienden, kerst met de familie…

Zoveel momenten die je thuis beleeft. Het lijkt wel een slecht verzonnen reclameslogan, maar het is so true… ‘je huis kent al je geheimen’. En je vertrouwt je diepste geheimen toch niet aan eender wie toe?

Immodôme helpt je bij de zoektocht naar je perfecte woning. Dat ene huis waar je binnenkomt en meteen verliefd wordt. Dat ene huis dat je na één bezoek niet loslaat. Dat ene huis dat je na één bezoek in je hoofd al aan het inrichten bent…daar gaan we samen naar op zoek. 

 
 
IN DE KIJKER

Grootstedelijk design app with a view

2000 Antwerpen België
Kattendijkdok-Oostkaai 63
2 slaapkamers, m2

Grootstedelijk design app op de zevende verdieping met ongelooflijk zicht op de Antwerpse skyline!

920.000 EUR
LEES MEER
 
Interieurarchitect Steven Van Dooren

Startend van een blanco blad creëerde Steven Van Dooren een interessant en logisch grondplan voor het appartement in gebouw Cadiz.

Voor deze flat werden twee appartementen versmolten tot één woning. Dit resulteert in een licht en ruimtelijk geheel.

Verder legt Steven de nadruk op uiterst kwalitatief materiaalgebruik - zoals hout en marmer - comfort en tailor-made kasten. Door de luxe en de ruimte krijgt het appartement een quasi villa-gevoel.

Voor meer info over Steven Van Dooren - http://www.stevenvandooren.be

 
 
webdesign by Catapult