WAT ZOEKT U?
Een instant crush is een absolute must!
Isabel DE LAET

Een huis aankopen is een bewogen gebeurtenis. Uiteraard is het rationele aspect belangrijk. Maar, het emotionele gegeven wordt vaak onderschat. Wat beleef je immers allemaal in je woning?

Alle emoties onder één dak. Een snelle koffie ‘s ochtends, relaxen na een drukke werkdag, de geboorte van je eerste telg, een lazy brunch op zondag, een glaasje wijn in de tuin, dinner parties met vrienden, kerst met de familie…

Zoveel momenten die je thuis beleeft. Het lijkt wel een slecht verzonnen reclameslogan, maar het is so true… ‘je huis kent al je geheimen’. En je vertrouwt je diepste geheimen toch niet aan eender wie toe?

Immodôme helpt je bij de zoektocht naar je perfecte woning. Dat ene huis waar je binnenkomt en meteen verliefd wordt. Dat ene huis dat je na één bezoek niet loslaat. Dat ene huis dat je na één bezoek in je hoofd al aan het inrichten bent…daar gaan we samen naar op zoek. 

 
 
IN DE KIJKER

Authentiek gerenoveerd Kaplansky app

2018 Antwerpen België
Prins Albertlei 22 4
3 slaapkamers, m2

Nachmann Kaplansky in ere hersteld.

1.150.000 EUR
LEES MEER
 
arch. N. KAPLANSKY

Als eerste parel van 2018 verkopen wij een fantastisch appartement van architect Nachman Kaplansky!

Kaplansky vestigde zich in 1925 vanuit Tel Aviv te Antwerpen. Zijn vroegst gekende realisaties dateren uit eind jaren 1920. Vanaf begin 1930, na zijn architectuurstudies aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, bouwde hij een succesvolle praktijk uit in Antwerpen. Hij richtte zich voornamelijk op een welgesteld clientèle.

Tot zijn belangrijkste opdrachten behoort het meest opmerkelijke modernistische flatgebouw in de stad, nl de "Résidence Prince Albert" uit 1936 aan het Prins Albertpark. NU TE KOOP!

 
 
webdesign by Catapult