WAT WENST U?
SUCCESFORMULE

Immodôme hanteert een persoonlijke no-nonsense aanpak. Wij verkopen jouw eigendom volgens onze bewezen succesformule;

Transparante communicatie staat daarbij centraal. Mogelijke problemen kaarten we aan. Obstakels bespreken we. Opportuniteiten leggen we aan je voor. 

Bovendien, Geen resultaat – Geen kosten!

Wij gaan enkel voor de verkoop van eigendommen waarin we geloven en resultaten die we haalbaar achten!

 
STAPPENPLAN
STAP 1
Eerlijke waardebepaling
De prijszetting van een eigendom moet van meet af aan juist zijn. Bij een juiste prijszetting bereik je voldoende kandidaten. Dit versterkt je positie als verkoper. Gezien bij Immodôme de schatter en de verkoper van uw woning dezelfde persoon is, maken wij een eerlijke waardebepaling. De schatter moet het waarmaken en uw eigendom effectief aan de geschatte prijs verkopen. Wij pleiten voor 100% transparantie mbt de waardebepaling.
STAP 2
Volledige dossiersamenstelling
De verkoop van een eigendom wordt steeds ingewikkelder. Je moet een hele bundel paperassen voorleggen om je woning rechtsgeldig te verkopen. Wij verzamelen voor uw dossier: de stedenbouwkundige inlichtingen, het bodemattest, de kadastrale legger, de eigendomstitel, het EPC, de elektrische keuring en bij appartementen tevens de basisakte, het reglement van mede-eigendom en het antwoord van de syndicus. Bovendien kan u op ons vertrouwen voor de volledigheid van je dossier. We zien niets over het hoofd!
STAP 3
Verkoopstrategie samen bepalen
Immodôme start de verkoop van uw woning vanuit marketing standpunt. We bepalen samen de doelgroep van het eigendom. Een appartement zonder trap op de derde verdieping zal niet ideaal zijn voor gepensioneerden, wél als eerste woning voor een jong koppel. De doelgroep is bepalend voor de voorstelling en communicatie betreffende uw woning. Daarnaast bespreken we de prijs, de tijdspanne voor de verkoop en negotiatiemarge alvorens we de verkoop starten. Dit biedt transparantie en duidelijkheid voor alle partijen.
STAP 4
Verkoopklaar maken
Om de kwaliteiten van je woning in de verf te zetten, maken we je woning eerst verkoopklaar. We stylen de woning waar nodig. Overbodige meubelen, accessoires, boeken worden opgeborgen. Nieuwe sfeerelementen zoals kaarsen of een vaas met bloemen worden toegevoegd. Een eerste indruk kan je maar één keer maken…
STAP 5
Uitgebreide woonreportage
Een professionele fotograaf maakt foto’s van je eigendom. Een copywriter schrijft een passende tekst. Wij verwerken jouw verhaal in de reportage. Waarom heb je het eigendom aangekocht? Wat zijn voor jou de kwaliteiten? Dankzij deze elementen bekomen we eerder een lifestyle woonreportage dan wel een droge immo advertentie.
STAP 6
Individueel plan van aanpak
Op basis van de doelgroep bepalen we het communicatie- en advertentietraject. Welke middelen zetten we in voor de verkoop en wanneer? Waar leggen we de nadruk op? U krijgt op voorhand een overzicht van de stappen die we ondernemen. Dit geeft u de mogelijkheid om de verkoop goed op te volgen.
STAP 7
Professionele bezichtigingen
We proberen een bezoek binnen de drie dagen na aanvraag in te plannen. Bij de bezichtiging voorzien we voldoende tijd. En, bezoeken gebeuren uiteraard met kennis van zaken.
STAP 8
Persoonlijke opvolging
Na een bezoek bellen wij u om feedback te geven. Wat was de reactie van de kandidaat-koper? Positieve feedback/negatieve punten? Indien bezoekers niets laat weten, bellen we hen op om te informeren naar de reactie. Immodôme houdt de vinger aan de pols. Zodra eenzelfde reactie terugkomt, bespreken we de mogelijke pistes.
STAP 9
Prijsnegotiatie
Een koper is steeds beter geïnformeerd over de prijzen in de markt. Het digitale tijdperk maakt vergelijken gemakkelijker dan ooit tevoren. Als makelaar bij Immodôme onderbouwen wij de prijszetting van een eigendom. Dit geeft ons rationele tools om de prijs van een eigendom te verdedigen. Bovendien zijn we niet emotioneel gebonden aan de woning. Dit zet ons in een sterkere positie ten opzichte van de koper.
STAP 10
Ondertekening
We zetten zo snel mogelijk een bod op papier. Vervolgens starten we met de opmaak van de compromis. De compromis sturen we ter goedkeuring door naar de respectievelijke notarissen. Na akkoord wordt de compromis op kantoor van Immodôme ondertekend. Na de ondertekening van de compromis overhandigen wij uw dossier in alle vertrouwen aan de notaris.
 
 
webdesign by Catapult