« »

Combi kantoor+app Park Spoor Noord

2060 Antwerpen, Viséstraat 106

€ 329.000


» VRAGEN? CONTACTEER ONS OVER DEZE WONING
* verplicht in te vullen velden

OMSCHRIJVING

Combi kantoor+app aan Park Spoor Noord

Op het gelijkvloers in een uitzonderlijk gebouw ontworpen by Sculp IT architecten.

Gelegen op de hoek van de Viséstraat en de Halenstraat, tegenover Park Spoor Noord, snel bij de autostrade aan het Sportpaleis en op fietsafstand van het Eilandje.

Dankzij de hoekligging en de talrijke ramen ideaal naar visibiliteit toe. Bovendien geeft het diep zicht over het park een extra ruimtelijk gevoel.

Mogelijkheid om volledig als kantoor te benutten, combi kantoor + app of kantoor + studio. Check de grondplannen.

In de kelder bewaar je lekkere wijnen. Joggen doe je in Park Spoor Noord. Met de tram of de fiets ben je zo in het stadscentrum.

Ondernemen in stijl!

Wij leiden u graag rond.


» TROEVEN
- Volledig gerenoveerd
- Diep en open zicht
- Sterke visibiliteit
- Ligging met veel potentieel
- Kleinschalig gebouw

» SPECIFICATIES
Algemeen
  • bewoonbare opp.: 113 m2
  • renovatiejaar : 2016
  • staat: gerenoveerd
  • beschikbaar: vanaf akte
Financiële info
Comfort
  • verwarming : gas cv
  • dubbele beglazing : ja
  • lift : ja
  • Dakisolatie : ja
Details
  • aantal slaapkamers : 1
  • kelder : ja
  • schrijnwerkerij : hout
Wettelijke info
  • EPC : 264
  • dagvaarding : nee
  • bouwvergunning : ja
  • bestemming : woongebied
  • voorkooprecht : nee
  • verkaveling : nee
  • O-peil : niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

» LOCATIE
 
Sculp IT heeft al meerdere prijzen gewonnen en is een gerenommeerd architectenkantoor.
AAN HET WOORD
De makelaar, Alexander,

“We vertegenwoordigen graag een project waarbij de projectleider voor kwaliteit kiest.

Bij Visé hebben ze gekozen om met Sculp IT architecten te werken voor het ontwerp van de renovatie. Sculp IT heeft al meerdere prijzen gewonnen en is een gerenommeerd architectenkantoor. Zij hechten in hun ontwerpen aandacht aan licht, oriëntatie en materiaal.

Bij materiaal kiezen ze vaak voor een combinatie van hout en beton. Hout geeft een Scandinavische, natuurlijke look. Terwijl beton hier fel mee contrasteert.

Ook bij project Visé heeft Sculp IT voor hout gekozen. De houten doos op het gebouw steekt scherp af tegen een blauwe lucht en geeft het gebouw kracht en uitstraling.

Bij de hele bouw werd kwaliteit vooropgesteld. Dat zie en voel je.

 
webdesign by Catapult