« »

Woning in neorégencestijl met stadstuin

2018 Antwerpen, Belgielei 159



» VRAGEN? CONTACTEER ONS OVER DEZE WONING
* verplicht in te vullen velden

OMSCHRIJVING
Burgerwoning in neorégencestijl met stadstuin.

Op 2 minuten van het bruisende “Groen Kwartier” omringd door deli supermarkten, hippe horeca en het Harmoniepark om de hoek .

Eén deel van een gekoppeld burgerhuis met volop authentieke elementen: sierschouwen, moluren, hoge plafonds, marmeren inkomhal, visgraatparket, prachtige glas-in-loodkoepel. Originele houten vensters en deuren en smeedijzeren traliewerk. Naar ontwerp van Joseph Hertogs.

Op het gelijkvloers maak je je entree in de imposante inkomhal met marmeren vloer. Vooraan een kitchenette. De woon- en leefruimte met elegante sierhaard leiden je naar de stadstuin met zuiders sfeertje.

De ruime masterbedroom op de eerste verdieping geeft uit op de zonnige tuin. Slpk aan de straatkant met gezellig balkon. Apart toilet. Een verdieping hoger tref je de derde en vierde slpk en badk met ligbad aan. Handige ingemaakte kasten zorgen voor opbergruimte.Op de hoogste verdieping bevonden zich vroeger de meidenkamers voor het personeel, nu een slpk met wastafel, wasplaats en twee praktische bergruimtes.

Ideaal als ruime, lichte gezinswoning of als stijlvol kantoor op een ultracentrale locatie.

"Mogelijkheid tot aankoop van 2 ondergrondse parkings om de hoek in de Grétrystraat."

» TROEVEN
- Locatie
- Ruimte en licht
- Grote bewoonbare opp
- Mooie buitenruimte

» SPECIFICATIES
Algemeen
  • bewoonbare opp.: 460 m2
  • perceel opp.: 159 m2
  • bouwjaar : 1909
  • renovatiejaar : 1997
  • staat: goede staat
  • verdiepingen : 3
  • beschikbaar: vanaf akte
Financiële info
  • kadastraal inkomen : € 1573
Comfort
  • verwarming : gas
  • dubbele beglazing : ja
  • wasplaats : ja
Details
  • bureau : ja
  • aantal slaapkamers : 5
  • badkamer : douche in bad
  • terras : 1
  • kelder : ja
  • zolder : ja
  • parking : ja
  • schrijnwerkerij : hout
Wettelijke info
  • EPC : 163
  • dagvaarding : nee
  • bouwvergunning : nee
  • bestemming : woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
  • voorkooprecht : nee
  • verkaveling : nee
  • O-peil : niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

» LOCATIE
 
Het sierlijke glasraam bovenaan in de traphal zorgt voor een fantastische lichtinval.
AAN HET WOORD
De eigenares, Adinda,

Wij kochten de woning om er ons kantoor in te vestigen. De grote leefruimte bleek perfect voor ons bureau.

De zonnige woning is erg ruim en biedt zeer veel mogelijkheden, zowel als kantoor als voor gezinnen. De majestueuze trap draait centraal in de woning naar boven. Dat geeft de inkomhal een hoog patiogehalte: de gedroomde plek om gasten te ontvangen!

Het sierlijke glasraam bovenaan in de traphal zorgt voor een fantastische lichtinval. Tel daar de hoge plafonds, authentieke elementen en het zicht op de charmante stadstuin bij en je hebt een fantastische (werk)plek.

 
webdesign by Catapult