« »

Luxueus wonen in de wolken

2000 Antwerpen, Londenstraat 60 203

€ 575.000


» VRAGEN? CONTACTEER ONS OVER DEZE WONING
* verplicht in te vullen velden

OMSCHRIJVING

Luxueus wonen in de wolken met veel licht en ruimte.

Gelegen in de London Tower, aan het begin van de Italiëlei en tegenover het Willemdok.  ‘De reus van het Eilandje’ is met zijn 76,6m het 5e hoogste gebouw van Antwerpen. Enkel de kathedraal, Boerentoren, Antwerp Tower en de Chicago Building steken er nog bovenuit. Met de prachtige voetgangers- en fietsersbrug geraak je snel over de Leien. 

Het app bevindt zich op de 20e verdieping van 22. De absolute troef is het schitterend panoramisch uitzicht over de stad en haar wijde omgeving, waarvan je uit bijna elke hoek van het app kan genieten.

Voor de inrichting namen de eigenaars de Gentenaar Klaas Vanslembrouck van Atelier Vik onder de arm.

Het eigendom omvat 2 samengevoegde app, wat een ruimtelijk gevoel creeërt. Ingemaakte kasten, een doorlopende visgraatparket en de weerkerende roze tegeltjes versterken deze eigenschap.

Je komt binnen in de inkomhal met plaats voor je jas en schoenen. De open kkn met gezellige zithoek verwelkomt je na een lange dag werken. Kick of your shoes en zet een plaatje op bij een kop thee. Ga even languit liggen en geniet van het prachtige zicht op de stad die stilaan tot rust komt.

De kinderslpks, bdk, toilet en wasruimte zijn praktisch opgenomen in een zwarte kubus. Daarna kom je in de royale master bedroom met zithoek. Een badje nemen in dezelfde ruimte – al dan niet afgeschermd met gordijn – of neem een douche in de naastgelegen bdk.

Indeling: inkomhal, zitruimte met leefkeuken en eetruimte, 1e terras, toilet, bdk met lavabo en douche, 2 slpks, wasruimte, master bedroom met gezellige zithoek, vrijstaand bad op pootjes en 2e terrasje, aansluitend bdk met douche en dressing.

Mogelijkheid tot aankoop van 2 autostpl, twv € 35.000/stuk.

Geniet van zorgeloos wonen op het Eilandje in een elegant kader met onbetaalbaar zicht


» TROEVEN
Uitzicht
Top locatie
Unieke inrichting
Veel licht en ruimte
Autostaanplaats

» SPECIFICATIES
Algemeen
 • bewoonbare opp.: 162 m2
 • staat: uitstekend
 • beschikbaar: vanaf akte
Financiële info
Comfort
Details
 • aantal slaapkamers : 3
 • parking : ja
Wettelijke info
 • EPC : 149
 • dagvaarding : nee
 • bouwvergunning : ja
 • bestemming : woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
 • voorkooprecht : nee
 • verkaveling : nee
 • O-peil : niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

» LOCATIE
 
Met zijn 75 meter vormt de London Tower het hoogste residentiële gebouw in Antwerpen
AAN HET WOORD
De makelaar, Alexander, 

Na de Boerentoren in 1931, de eerste wolkenkrabber in Europa, heeft het in Antwerpen even geduurd voor wolkenkrabbers het stadsbeeld tekenden. Het eilandje werd hierin initiatiefnemer. Naast de Westkaaitorens aan de Amsterdamstraat, werd de London Tower het nieuwe statussymbool van het Eilandje.

Knappe architectuur van de hand van Christine Conix en uitzonderlijke uitvoering door Immpact. De London Tower is een statig gebouw met veel allure. Een concierge aan de deur zorgt voor de ontvangst van pakjes, voorziet de lift elke dag van het weerbericht en enkele weetjes mbt de stad. Ze zorgt voor permanentie in het gebouw.

De eigenaars vormen een goede mix van kantoren en privé woningen. De sfeer van het gebouw is discreet en ingetogen.

Met zijn 75 meter vormt de London Tower het hoogte residentiële gebouw in Antwerpen. Absoluut uniek wonen!"

 
webdesign by Catapult