« »

Zonnige art-nouveauwoning

2018 Antwerpen, Schorpioenstraat 19

€ 435.000


» VRAGEN? CONTACTEER ONS OVER DEZE WONING
* verplicht in te vullen velden

OMSCHRIJVING
In gezellig Zurenborg zit je vlakbij station Berchem én Antwerpen-Centraal. Snel op alle uitvalswegen, openbaar vervoer, winkels, scholen en stadscentrum. Op de hoek, vlakbij, een pleintje-slash-speelplek voor de buurtkinderen. ‘s Zomers: wekelijks speelstraat, barbecues of collectief met de buurtkinderen spelen op de Dageraadplaats terwijl de ouders samen ‘babysitten’ met een aperitiefje erbij.

In deze elegante art-nouveauwoning uit 1916 geniet je volop van ruimte en daglicht, gehuld in een gezellige cocon.

Momenteel bevinden leefruimte en kkn zich op verd 1. Op verd 2 en 3 vind je 3 ruime slpk en een prachtige, grote badk. Overal originele, authentieke elementen: fraaie plankenvloeren, mouluren, marmeren schouwen, glasramen… Op het terras (ZW) geniet je volop van de zon en voorbijglijdende wolken, met in de zomer zicht op enkel bomen.

Verd 2 en 3 werden al volledig gerenoveerd. Het glvl staat nog leeg, wat toelaat de woning nog naar je hand te zetten. Technisch gezien verkeert het huis alvast in perfecte staat: grondige renovatie en isolatie van het dak, dubbel glas (behalve trappenhal en glvl) en overal nieuwe elektriciteit en verwarming (ligt klaar op glvl).

Een gedroomde woonst voor wie al wilt genieten van modern comfort en tegelijk nog zijn eigen stempel op het huis wilt drukken. Verhuis je de keuken naar het glvl en maak je op de 1ste verd een 4de slpk met extra badk en bureau? Of tover je het glvl om tot een praktijkruimte? Hier kan je echt nog alle kanten op.

» TROEVEN
- Zurenborg
- Kans op persoonlijke afwerking
- 4 slpk
- Zonnig terras

» SPECIFICATIES
Algemeen
  • bewoonbare opp.: 185 m2
  • perceel opp.: 66 m2
  • bouwjaar : 1916
  • renovatiejaar : 2010
  • beschikbaar: vanaf akte
Financiële info
  • kadastraal inkomen : € 745
Comfort
  • dubbele beglazing : ja
Details
  • aantal slaapkamers : 4
  • kelder : ja
Wettelijke info
  • EPC : 313
  • Elektriciteitskeuring : ja, niet conform
  • dagvaarding : nee
  • bouwvergunning : nee
  • bestemming : woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
  • voorkooprecht : nee
  • verkaveling : nee
  • O-peil : niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

» LOCATIE
 
Dankzij de open ruimte voor het huis krijgt de zon alle kansen om binnen te schijnen.
AAN HET WOORD
Kim en Bart, de eigenaars, 

De gezellige buurt, de fantastische buren en ons warme ‘zonnehuis’… We gaan het allemaal missen! Ons geliefde huis laten we dan ook achter met mixed feelings.

Dankzij de open ruimte voor het huis krijgt de zon alle kansen om binnen te schijnen. Zo wordt de hele voorkant verlicht. Echt iets waar we tijdens de trage, lome weekendochtenden intens gelukkig van kunnen worden.

Ook het gevoel dat deze buurt uitstraalt vinden we geweldig: de rust van een dorp en tegelijk toch de nabijheid van de levendige Dageraadplaats… Ideaal voor onze opgroeiende kinderen. Ik hoop dat de nieuwe eigenaars hier even gelukkig zullen worden als wij!’



 
webdesign by Catapult