WAT ZOEKT U?
Ik leid Immodôme met een hart voor mensen en voor interieurs.
Isabel DE LAET
Portret van Isabel De Laet
 
Curriculum vitae

Na haar studies Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen legde Isabel zich toe op de marketing binnen enkele multinationals. Unilever, Walt Disney en Campbell Foods moesten eraan geloven.

Maar de drang naar zelfstandigheid en de blijvende interesse voor binnenhuisinrichting bleven haar achtervolgen.

Een moedige en gedurfde carrière switch bracht haar tot de voltooiing van haar BIV stage bij een kantoor in Antwerpen. En met een achternaam als “De Laet” kon het niet uitblijven. Na enkele jaren als zelfstandig makelaar zette ze de stap naar een eigen kantoor.

Isabel is een absolute fan van het stadsleven. Ze woont met Alex , hun dochtertje Romy en zoontje Ralph op enkele stappen van de Meir. Ze houdt ervan om een terrasje te doen, bloemen te kopen op de markt, gezellig te gaan ontbijten en te kuieren in de Kloosterstraat. Tijdens het weekend vind je haar vaak aan zee, lekker uitwaaien op het strand met de kids.

Isabel begeleidt de klant van waardebepaling, over dossiersamenstelling, verkoopstrategie, plan van aanpak tot de notariële akte. Ze houdt ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en klanten tevreden te stellen.

“Als vastgoedmakelaar heb ik het voorrecht om een heel belangrijk moment in het leven van mensen mee te beleven. Dat is boeiend en geeft enorm veel voldoening Het doet me oprecht plezier om een perfecte match te vinden tussen een karaktervolle woning en zijn nieuwe eigenaars.”

 
 
 
webdesign by Catapult