WAT ZOEKT U?
Ik vind de vastgoed pareltjes in het Zuiden van Antwerpen voor Immodôme.
Auteur
Emily FRANSEN
 
Curriculum vitae

Emily brengt de gedroomde communicatie & sales assets naar Immodôme. Na een succesvolle loopbaan bij Duval Guillaume, Saatchi & Saatchi en Goudengids, kiest zij voor ondernemingsschap en gaat ze voluit voor vastgoed! Als uitmuntend marketing en organisatie talent focus Emily op de brand awareness van Immodôme.

Tijdens haar vrije tijd wijdt Emily veel aandacht aan een uitgebreide vriendenkring. Het is een bezige bij en een sociaal diertje. Zeilen, skiën, dineetjes, drinks, Emily houdt van fun en mensen houden van Emily! She is easy to love.

Reizen is altijd een passie geweest van Emily. Tijdens haar studies van Handelsingenieur gaat ze op Erasmus in Spanje. Een 1-jaar durende wereldreis, vrijwilligerswerk in Indonesië en zeiltochten in de Caraïben zorgen voor boeiende internationale ervaringen. Ook nu nog reist Emily regelmatig naar het buitenland.

"Bij Immodôme kan ik mijn marketing en communicatie talent in alle vrijheid benutten en de bekendheid van Immodôme in Antwerpen optimaliseren. Ik ontmoet toffe mensen en werk binnen een dymanische omgeving. Meanwhile boeit het bedrijfsleven mij enorm. Welke strategie moet Immodôme bewandelen? Hoe kunnen we onze communicatie en sales optimaliseren? Hoe werkt een onderneming überhaupt? En dit allemaal in een toffe en ongedwongen sfeer"

 
 
 
webdesign by Catapult