Glvl app met terras in renovatieproject

2018 Antwerpen, Provinciestraat



OMSCHRIJVING

Kwalitatief renovatieproject met 12 appartementen achter de Zoo van Antwerpen vlakbij de Carnotstraat.

Gezellig instapklaar app op de glvl met twee stadskoertjes. De eerste koer bij de ingang van het app – ideaal om sfeer te creëren met een bank en planten. De tweede koer via een dubbele raam aan de keuken – zonnig en perfect voor het organiseren van een bbq of een feestje.

Nieuwe elektriciteit, isolatie, dubbele beglazing, moderne keuken, mooi sanitair, aparte meters, parket vloer.

Knap appartement met gezellige buitenruimte!
Bel ons voor een bezoek.


» TROEVEN
- Zonnige koer
- Renovatieproject
- Eerste gebruik
- Aparte meters
- Ruime badkamer

» SPECIFICATIES
Algemeen
  • bewoonbare opp.: 70 m2
  • renovatiejaar : 2014
  • staat: nieuw
  • beschikbaar: bij oplevering
Financiële info
Comfort
  • verwarming : gas cv
  • dubbele beglazing : ja
  • gepantserde deur : ja
  • fietsenberging : ja
  • Dakisolatie : ja
Details
  • keuken : Moderne open keuken met de nodige toestellen zoals keramisch vuur, dampkap, ijskast, oven en afwasmachine.
  • bureau : De woonkamer is ruim genoeg om plek te creeren voor een bureauhoek.
  • aantal slaapkamers : 1
  • koer : Het appartement beschikt over twee stadkoertjes. De eerste koer ligt aan de ingang van het appartement. Deze koer is perfect om een gezellige sfeer te creeren met planten en een bank. De twee koer sluit aan bij de keuken. Dit is een ruime en zonnige koer. Ideaal om een bbq of feestje te organiseren!
  • kelder : ja
  • vloeren : parket
  • schrijnwerkerij : pvc
Wettelijke info
  • Elektriciteitskeuring : ja, conform
  • dagvaarding : nee
  • bouwvergunning : ja
  • bestemming : woongebied
  • voorkooprecht : nee
  • verkaveling : ja
  • O-peil : niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied


» LOCATIE
 
De eerste bewoners van het gebouw zijn super tevreden. Dit geeft ons enorm veel voldoening!
AAN HET WOORD
De projectontwikkelaar

“Het gebouw in de Provinciestraat bestaat uit 12 appartementen. We hebben het volledige gebouw gestipt en omgetoverd tot een fantastische “Melrose place”. Elke unit heeft zijn eigenheid. Alle kopers zijn jonge mensen.

De eerste bewoners van het gebouw zijn super tevreden. Dit geeft ons veel voldoening!

Het gelijkvloers appartement blinkt uit dankzij het gezellige koertje aan de ingang en de zonnige koer aan de keuken. Persoonlijk zou ik hier het liefst wonen. Een buitenruimte is voor mij toch belangrijk.

Naar locatie toe heeft het appartement verschillende troeven. Het ligt dicht bij het station, maar toch ook niet té dicht ;-). De stadskern is om de hoek. Winkels en openbaar vervoer vind je in de Carnotstraat. Ideaal!

Over de kwaliteit van de werken mogen de kopers gerust zijn. Alles werd uitgevoerd met de grootste zorg en oog voor detail.

Geniet ervan!”

 
webdesign by Catapult