Smaakvol ingerichte nieuwbouw

2060 Antwerpen, Oudesteenweg



OMSCHRIJVING

Nieuwbouw app/loft uiterst smaakvol ingericht door interieurarchitect Nick Flores Canton en met terras.

In project “Petersgang”, centraal gelegen, achter het Sint-Jansplein en op een boogscheut van de Leien, de Meir en Park Spoor Noord. 

Uitgevoerd met de meeste kwalitatieve en elegante materialen zoals composieten aanrecht, tailor-made keuken, veel ingemaakte kasten, prachtige deuren tot het plafond en zonder lijsten, aluminiumramen, lichtgrijze epoxyvloer, designschakelaars, zwarte glazuurtegeltjes in de bdk,  … kortom, niets werd aan het toeval overgelaten.

De loft straalt luxe en verfijning uit. Bovendien geniet u van een fantastisch rustig en ruim terras waar je ongestoord kan relaxen, bbq’en of feestjes kan geven.

In de ondergrondse parking beschikt u over een ruime autostaanplaats. Inbegrepen in de prijs.

Eigentijds en rustig wonen in een dynamische en jonge buurt!

Aankoop onder het BTW stelsel.


» TROEVEN
Smaakvolle en kwalitatieve inrichting
Nieuwbouw
Energiezuinig
Ruim terras
Autostaanplaats


» SPECIFICATIES
Algemeen
  • bewoonbare opp.: 84 m2
  • bouwjaar : 2013
  • beschikbaar: vanaf akte
Financiële info
  • kadastraal inkomen : € 977
Comfort
  • dubbele beglazing : ja
  • gepantserde deur : ja
  • fietsenberging : ja
  • wasplaats : ja
  • Dakisolatie : ja
Details
  • keuken : Tailor-made keuken van zwarte gebeitste eik met een composieten werkblad in Carrara stijl. Alle toestellen van Smeg: inductievuur, oven, microgolfoven en afwasmachine. Plek om te ontbijten of te aperitieven.
  • woonkamer : Open woonkamer op een lichtgrijze epoxy vloer. De woonkamer vormt één geheel met de keuken en de eetkamer.
  • aantal slaapkamers : 1
  • slaapkamers : Het loft gehalte wordt doorgetrokken in de slaapkamer. De slaapkamer staat in verbinding met de woonkamer en de hal louter via een opening. Dit geeft een ruimtelijk en hedendaags gevoel. In de slaapkamer een dressing tevens van zwarte gebeitste eik.
  • badkamer : Prachtige badkamer met lavabo en inloopdouche met zwarte glazuurtegeltjes. Knap en functioneel kraanwerk. De wc bevindt zich in de badkamer, maar is door een muurtje afgescheiden van het wasgedeelte.
  • terras : Gezellig terras met veel rust. Perfect voor een BBQ of een feestje.
  • parking : ja
Wettelijke info
  • Elektriciteitskeuring : ja, conform
  • dagvaarding : nee
  • bouwvergunning : ja
  • bestemming : woongebied
  • voorkooprecht : ja
  • verkaveling : nee

» LOCATIE
 
Ik wilde het licht en de ruimte optimaliseren door de ruimtes subtiel met elkaar in verbinding te stellen
AAN HET WOORD
Nick Flores Canton, interieurarchitect,

Bij mijn aankoop heb ik over dit eigendom nagedacht als een soort eiland van licht, rust en kalmte midden in de stad. Deze gedachtengang heeft mij geleid bij de inrichting van het appartement.

Ik wilde het licht en de ruimte optimaliseren door de ruimtes subtiel met elkaar in verbinding te stellen. De slaapkamer heeft een lichtsas naar de inkomhal. Vloer en plafond raken elkaar door plafondhoge deuren.
De wanden lopen door dankzij de inwerking van de deuren.

Alle vloeren hebben dezelfde lichtgrijze epoxy. De open kkn met eetgedeelte en living vormt één geheel. De wc is half afgescheiden van de intieme en luxueuze bdk.

Daarnaast werkte ik met mooie en kwalitatieve materialen. Als interieurarchitect vind ik het belangrijk om een visitekaartje achter te laten. Als ik iets creëer, moet het spreken.

Gezien ik een ongelooflijke opportuniteit ben tegengekomen, moet ik helaas nu al de woning verlaten. Ik wens de nieuwe bewoner veel woongenot toe! Deze woning is een fantastische vondst!

 
webdesign by Catapult