« »

Moderne kubus in de stad

2000 Antwerpen, Huikstraat



OMSCHRIJVING

Moderne kubus in de stad.

Tussen het eilandje en de oude stadskern. Omringd door gezellige restaurants en winkeltjes. Vlakbij de Scheldekaaien.

Puur in zijn eenvoud met een witte gevel met knappe schuiframen in houtwerk.  Aan een rustige binnenplaats met plek voor groen en/of voor auto’s.

Volledig vernieuwd qua elektriciteit, sanitair en verwarming. Bovendien met nieuwe dakisolatie.

Momenteel gebruikt als kantoor, maar even goed in te vullen als woning.

Glvl: inkomhal met mannen en vrouwen wc,  open ruimte in L-vorm met vergadertafel, ruim salon en aansluitend een eetruimte. Aparte kkn. Extra doucheruimte. Rechthoekige leisteen in de open ruimte. Een authentieke tegel in de eetkamer.

1ste verdieping: bureauruimte met workstations voor zes personen. Opnieuw met open schuifbare ramen. Ingebouwde meubelen in multiplex en beuk afwerking. Aparte berging met functionaliteiten. Twee afsluitbare ruimtes om privacy toe te laten.

Mits het inrichten van een eiland op de glvl ter vervollediging van de keuken, het optrekken van drie slpk met gyproc, en de creatie van een bdk op de eerste verdieping, gemakkelijk om te toveren tot fantastische woning!


» TROEVEN
Designarchitectuur
Volledig vernieuwd
Goede ligging
Buitenruimte
Plek voor auto


» SPECIFICATIES
Algemeen
  • bewoonbare opp.: 150 m2
  • perceel opp.: 245 m2
  • bouwjaar : 2011
  • staat: nieuw
  • beschikbaar: vanaf akte
Financiële info
  • kadastraal inkomen : € 773
Comfort
  • dubbele beglazing : ja
  • fietsenberging : ja
  • alarm : ja
Details
  • aantal slaapkamers : 3
  • parking : ja
  • schrijnwerkerij : hout
Wettelijke info
  • Elektriciteitskeuring : ja, conform
  • dagvaarding : nee
  • bouwvergunning : ja
  • bestemming : woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
  • voorkooprecht : nee
  • verkaveling : nee

» LOCATIE
 
Schuiframen laten toe om de woning volledig te "openen" in de zomer.
AAN HET WOORD
De makelaar, Isabel,

Vroeger eetcafé "Boris", nu de thuisplek van architectenkantoor P8 architecten.

Lawrence Auwerx en Hansi Ombregt toverden de plek om van een shabby bruine eetkroeg tot een fantastisch knap kantoor.

De voorkant en het dak werden volledig geïsoleerd. Schuiframen laten toe om de woning volledig te "openen" in de zomer.

Knappe vloeren, ingenieuze vides, ingemaakte kasten in combinatie met oude tegeltjes, houten balkenstructuur maken de woning zowel functioneel als gezellig.

Bovendien ligt de woning verscholen van de straat. De binnenkoer kan gebruikt worden om te spelen en om een auto te plaatsen. Opnieuw handig en gezellig!"

 
webdesign by Catapult