Woning & tuin & garage

2018 Antwerpen, Ballaarstraat



OMSCHRIJVING
Wat wilt u nog meer?

Midden in het residentiële gedeelte van de stad, een zijstraat van het Vinkenplein, keurslager Michielsen, kaaswinkel Anselmo, krantenwinkel, Carrefour Express, apotheker en bank achter de hoek.

Een woning mét tuin én garage.

Smaakvol ingericht met Scandinavische inslag. Grenen houten vloeren, gezellige open haard, hoge plafonds, nieuwe ramen, houten deuren met glaswerk, veel licht en mooie ruimtes.

Glvl: ruime garage en altijd parking voor de deur (!), waskamer, vernieuwde tuinkamer met bureauplek en gezellige tuin - 1ste: grote leefruimte met eetkamer en living, aparte hedendaagse keuken - tussenverdieping: moderne bdk - 2de: hoofdslpk en dressing kamer - 3de: twee mooie slpk.

Be there or be square! Niet aarzelen. Het gaat om een gegeerde woning in een fantastische buurt.

» TROEVEN
-Fantastische ligging
- Gezellige tuin
- Garage en autostpl voor de deur
- Volledig gerenoveerd
- Veel ruimte

» SPECIFICATIES
Algemeen
  • bewoonbare opp.: 240 m2
  • renovatiejaar : 2013
  • staat: uitstekend
  • verdiepingen : 3
  • beschikbaar: vanaf akte
Financiële info
Comfort
  • dubbele beglazing : ja
  • wasplaats : ja
Details
  • bureau : ja
  • aantal slaapkamers : 3
  • kelder : ja
  • parking : ja
  • vloeren : hout
  • schrijnwerkerij : hout
Wettelijke info
  • Elektriciteitskeuring : ja, conform
  • dagvaarding : nee
  • bouwvergunning : ja
  • bestemming : woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
  • voorkooprecht : nee
  • verkaveling : nee

» LOCATIE
 
Hmm, in Antwerpen centrum, veel ruimte, een garage en een tuin - niet veel voorkomend jammer genoeg.
AAN HET WOORD
De eigenaars, Philippe en Sofie,

Wij hebben de woning in 2013 aangekocht. We zochten naar de ideale plek om een gezinnetje te starten en toch van de dynamiek van de stad te genieten.

Gezien we hard en laat werken, was een garage een must. In een vorige woning hadden we geen autostaanplaats en moesten we elke avond nog een half uur rondrijden om een plek te vinden. Bijzonder ergerlijk...

We wilden een tuin om te genieten van de zomerse dagen en als plek voor onze kindjes om voluit te spelen. 

Hmm, in Antwerpen centrum, veel ruimte, een garage en een tuin - niet veel voorkomend jammer genoeg. 

Bij het bezoeken van deze woning hebben we geen moment geaarzeld. Het ging om een totale renovatie, maar dat heeft ons niet gestopt. Integendeel. Dit gaf ons de mogelijkheid om onze eigen stempel op de woning te drukken.

 
webdesign by Catapult