Elegante duplex met heerlijk zonneterras

Antwerpen VERKOCHT

75

1

1
 
Meer info

“Weet je wat hier ook zo fijn is? De steengoede ligging.”

De eigenaars,
Lees meer
Elegante duplex met heerlijk zonneterras

Keizerstraat 64
2000 Antwerpen

VERKOCHT
Geplaatst op 30-1-2020
Verkocht op 28-2-2020
4637 keer bekeken

Deel op:

Omschrijving

In het midden van een sfeervolle straat ligt dit duplexappartement. Meer in het centrum kan je moeilijk zitten: scholen, winkels, koffiebars, openbaar vervoer… Alles ligt binnen handbereik.

Het historische gebouw in classistische stijl heeft een beschermde gevel. Zelfs de oorspronkelijke koetspoort is nog aanwezig. Het gebouw werd in 2015 volledig gerenoveerd. Via de brede inkomhal en trap kom je op de 2deverdieping.

Het appartement is trendy en toch praktisch ingedeeld. Vanuit de inkomhal ga je rechts naar de kleine, fijne badkamer met Marokkaanse zelliges. Verderop de ruime leefruimte met salon en handige open keuken. Retro cementtegels geven instant sfeer; de authentieke, houten balken zorgen voor extra karakter. En dankzij het parket in het hele appartement heb je altijd lekker warme voeten.

Een houten trap brengt je naar het slaapgedeelte. Omdat alles werd opengetrokken, krijg je hier een beetje een loftgevoel. Ook hier weer fraaie balken voor een romantische toets. De slaapkamer is praktisch ingedeeld. Zeer recent werden er nog handige ingemaakte schuifjes en een hangrek met spiegel geplaatst. Dankzij de ingebouwde airco overbrug je probleemloos de warme zomermaanden in deze charmante mansarde.

Vanuit de slaapkamer stap je op het pièce de résistance: het zalige zonneterras. Van ’s ochtends tot ’s avonds zon? Vrij zicht over de stad? Plaats voor siësta’s, zomerse barbecues, brunches en apero’s? Check!

Belangrijk detail: geen zin om steeds op zoek te gaan naar parkeerplaats? De huidige eigenaar huurt er een plek in het gebouw zelf.

Dit appartement is ideaal als investering, voor jonge koppels of voor expats. Knap beschermd gebouw, in het centrum van de stad, zonnig terras en charmante elementen in het gebouw maken dit een uniek appartement.
 • Algemeen
  • Staat: goede staat
 • Energie
  • EPC score: 150 kwh/m2/j
  • Dubbele beglazing
  • Verwarming: individueel
 • Extra info
 • Wettelijke info
  • EPC score: 150 kwh/m2/j
  • Dagvaarding: nee
  • Bouwvergunning: ja
  • Verkavelingvergunning: nee
  • Bestemming terrein: woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
  • Voorkooprecht: nee
  • Inventaris onroerend erfgoed: ja
  • Beschermd monument: nee
  • 0-peil: niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Troeven

Terras
Locatie
Knap + beschermd erfgoed
In 2015 volledig gerenoveerd – dus alles is nieuw

Locatie

Elegante duplex met heerlijk zonneterras
Weet je wat hier ook zo fijn is? De steengoede ligging.
De eigenaars,

AAN HET WOORD

Vijf jaar geleden kochten we dit appartement als investering. Onze oudste dochter heeft hier een fantastische tijd gehad. Weet je wat hier ook zo fijn is? De steengoede ligging. Het ligt zo centraal dat je alles te voet of met de fiets kan doen. Hier viel altijd wel iets te beleven voor mijn dochter en haar partner. En dat kwam goed uit, want het zijn allebei echte stadsmussen.

Ook in het appartement zelf hangt een erg fijne sfeer. Tel daar nog eens het knappe, historische gebouw en de sfeervolle straat bij, en je begrijpt dat we als een blok vielen voor de charme van dit stekje. En dan dat terras! Dat is zonder twijfel de absolute troef van deze duplex. Wekelijks hielden ze hier bbq’s, vrienden kwamen elke dag mee genieten van het terras en de zon… ‘Het voelt hier net aan alsof we vakantie vieren in onze eigen stad,’ zei mijn dochter vaak. En ik ben er heel blij en dankbaar om dat we haar die onvergetelijke jaren hier hebben kunnen geven. Nu verhuizen ze naar Brussel. Daarom besloten we dit tijdperk af te sluiten en iemand anders hier een prachtige tijd te laten beleven, in het appartement – maar zeker ook op dat magnifieke zonneterras

De dochter, "Vanaf de eerste zonnestralen, leefde ik eigenlijk buiten op mijn terras. Zelfs als het nog een tikkeltje te fris was, nestelde ik me toch gezellig onder een dekentje in mijn ligstoel. Ik stond op met de zon en ik ging ermee slapen, zo fijn. Dat was de allergrootste luxe voor mij: 24/7 kunnen genieten van de zon op mijn terras."

Gerelateerde panden