Lucas Vanbossel

lucas@immodome.be
Goedlachs, enthousiast en behulpzaam, met een voorliefde voor mooie huizen en design. Bij Immodôme verzorgt Lucas de sales in het centrum van Antwerpen.
Lees meer
“Het kopen of verkopen van onroerend goed is voor veel mensen emotioneel geladen. Als bemiddelaar vind ik het enorm belangrijk om inlevingsvermogen te hebben, om empathie te tonen, maar zeker ook om zich soms geduldig op te stellen.”

Na zijn studies rechtspraktijk trok Lucas naar Australië voor zijn eerste ervaring bij een real estate agency, een ideale combi tussen zijn gedrevenheid voor vastgoed en zijn liefde voor reizen. Vervolgens heeft Lucas ervaring opgedaan bij Engels & Volkers in Gent en daarna bij Provas in Antwerpen. Zijn passie voor architectuur bracht hem bij Immodôme. Hij is een absolute Immodôme lover en super fier dat hij deel uitmaakt van de Immodôme halo. 

Lucas woont in een gezellig appartement in de Tentoonstellingswijk, en in zijn vrije tijd gaat hij graag zwemmen en op citytrip. Tijdens het  weekend zwicht hij voor etentjes en feestjes met vrienden. Bovendien een echte zoetekauw en music lover!