Smaakvol gerenoveerd blokje

Wilrijk    € 1.366.000


512

321

10

6
 
 
Meer info

“Om aan ieders smaak te voldoen, heb ik ervoor gekozen om de keukens van de appartementen telkens anders in de richten.”

Michel, de projectontwikkelaar

Lees meer
Smaakvol gerenoveerd blokje

Julius de Geyterstraat 263
2610 Wilrijk

€ 1.366.000
Geplaatst op 18-10-2019
423 keer bekeken

Deel op:

Omschijving

Gerenoveerde appartementsblok met 6 appartementen, net allemaal op punt gesteld.

Gelegen in de wijk het Valaar, een opkomende buurt in het district Wilrijk tussen de Beerschotwijk, Hoboken en de Boomsesteenweg. Snel in Antwerpen centrum en snel op de verbindingswegen richting Mechelen, Brussel of Gent. Rustig wonen in brede lanen met aanwezigheid van groen en met bakker, bank, Carrefour, kruidenier op wandelafstand. Ook dichtbij openbaar vervoer en scholen.

Geen lift, dus lage algemene kosten. Een brede en mooie trap in terrazzo. Een kelder per appartement. En, prachtig gerenoveerde appartementen. Veel licht dankzij grote ramen aan de voorzijde. De appartement staan leeg. U kan zelf uw huurders nog kiezen. Elk appartement beschikt over een conforme elektriciteitskeuring én een gunstig EPC.

Kortom, een zorgeloze investering met een smaakvol interieur als toemaatje ;-)
  • Algemeen
    • Bouwjaar: 1962
    • Renovatie: 2019
    • Staat: uitstekend
    • Kadastraal inkomen: 4095 euro
  • Energie
    • Dubbele beglazing
    • Dak isolatie
    • Verwarming: individueel
    • Verwarming type: gas cv
  • Extra info
    • Kelder
    • Wasplaats
  • Wettelijke info
    • Electrische keuring: ja, conform
    • Dagvaarding: nee
    • Bouwvergunning: ja
    • Verkavelingvergunning: nee
    • Bestemming terrein: woongebied
    • Voorkooprecht: nee
    • Inventaris onroerend erfgoed: nee
    • Beschermd monument: nee
    • 0-peil: niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Troeven

Volledig gerenoveerd
Veel licht en ruimte
Locatie met goedmobiliteitsscore
Lage algemene kosten

Locatie

Smaakvol gerenoveerd blokje
Om aan ieders smaak te voldoen, heb ik ervoor gekozen om de keukens van de appartementen telkens anders in de richten.
Michel, de projectontwikkelaar

EIGENAAR AAN HET WOORD

We hebben het blokje terdege gerenoveerd. Geen half werk, maar met aandacht voor kwaliteit. Het dak werd gerenoveerd. De ramen zijn nieuw. De elektriciteit werd aangepakt. De sanitaire leidingen werden vernieuwd. Keukens en badkamers werden vervangen. En ook de vloeren hebben we veranderd. Een totaalproject!

Om aan ieders smaak te voldoen, heb ik ervoor gekozen om de keukens van de appartementen telkens anders in de richten. Eén keuken heeft een retro tegeltjes als spatwand, bij een andere koos ik voor een marmeren werkblad, voor nog een andere werd gewerkt met een metrotegeltje. Hetzelfde geldt voor de vloer. In sommige appartementen heb ik voor een meer moderne look gekozen door de keuze voor een epoxy vloer. In andere appartementen koos ik voor traditionele parket. Er is voor ieders wat wils. Hopelijk wordt het gesmaakt.