Cookie policy

Immodome (https://www.immodome.be) maakt gebruik van eigen cookies die wij in eigen naam beheren (eigenpartijcookies) alsook cookies die door derden worden beheerd of geplaatst (derdepartijcookies). Immodome informeert u in dit cookiebeleid over het gebruik en het doel van deze cookies. 

Wat zijn cookies?
Immodome, maakt als beheerder van deze website gebruik van zogenaamde ‘cookies’. Cookies zijn kleine data- of tekstbestanden die op de computer of mobiel apparaat worden geïnstalleerd wanneer u een website bezoekt of een (mobiele) applicatie gebruikt waardoor bepaalde gebruikersinformatie wordt opgeslagen. Cookiebestanden bevatten unieke codes die bijvoorbeeld toelaten dat uw browser u herkent tijdens uw bezoek aan onze website en op die manier uw gebruikservaring wordt verbeterd.

Cookies hebben een vervaltermijn naargelang het sessiecookies of permanente cookies betreft. Sessiecookies bevatten informatie die wordt gebruikt binnen uw huidige browser-sessie. Deze cookies worden automatisch verwijderd wanneer u uw browser afsluit. Permanente cookies worden gebruikt om informatie te bewaren tussen verschillende bezoeken aan de website. Deze data stelt de website in staat u te herkennen als terugkerende bezoeker en daardoor dienovereenkomstig te reageren, bijvoorbeeld door uw taalvoorkeuren op te slaan. De permanente cookies hebben een langere levensduur die wordt bepaald door de website.

Aangezien cookies tevens persoonsgegevens zijn, dient dit cookiebeleid in samenhang te worden gelezen met onze privacy policy die u kan raadplegen via https://www.immodome.be/privacy-policy. De verwerking van persoonsgegevens is onderworpen aan de Europese verordening 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 beftreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrij verkeer van die gegevens, alsook aan de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.

Waarom maakt deze website gebruik van cookies?
Er bestaan verschillende soorten cookies, onderscheiden naargelang de functionaliteit, herkomst, en/of de bewaartermijn. 

Immodome maakt hoofdzakelijk gebruik van functionele (noodzakelijke) cookies om de website optimaal te laten functioneren en zijn technisch noodzakelijk voor de goede werking en de beveiliging van de website. Hierdoor wordt de gebruikerservaring van de bezoekers verbeterd. Deze cookies worden zonder toestemming geplaatst aangezien ze kaderen in het gerechtvaardigd belang van Immodome.

Bovendien maakt Immodome gebruik van niet-functionele cookies die worden geplaatst voor statistische of commerciële doeleinden. Immodome gebruikt cookies voor analytische doeleinden waardoor het bezoek aan de website kan worden gemeten. Deze cookies geven weer hoe de website wordt gebruikt. Zo weten we onder meer hoeveel keer een bepaalde pagina wordt gelezen, hoeveel tijd iemand doorbrengt op onze website, enz. Er worden statistische analyses gemaakt van de informatie die we op deze manier ontvangen. Dankzij deze statistische resultaten kunnen we de structuur, navigatie en de inhoud van onze website en bijhorende diensten verbeteren. We gebruiken deze data eveneens om op algemene wijze te rapporteren over onze diensten of in het kader van onderzoeken waaraan we deelnemen. Er worden hierbij geen persoonsgegevens doorgegeven. De toestemming van elke bezoeker is vereist voor de plaatsing van deze cookies. 

Door het uitschakelen van cookies kunnen bepaalde onderdelen van de website niet optimaal werken en kan er van bepaalde functionaliteiten en diensten geen gebruik worden gemaakt.

Hieronder vindt u een lijst terug van alle cookies die op deze website worden gebruikt.

Welke cookies gebruikt deze website?
1) Functionele cookies:

Naam

Type

Verval-datum

Doel

cookie_pref_setEigenpartijcookies
1 jaarBepaal of de cookie-instellingen zijn opgeslagen
allow_cookie_necessaryEigenpartijcookies
1 jaarNoodzakelijke cookies toegestaan of niet
allow_cookie_analyticsEigenpartijcookies
1 jaarAnalytics cookies toegestaan of niet
allow_cookie_social
Eigenpartijcookies
1 jaarSociale cookies toegestaan of niet
allow_cookie_advertising
Eigenpartijcookies
1 jaarReclame-cookies toegestaan of niet
catapultcms_sessionEigenpartijcookies
2 uursCatapult CMS huidige sessie
cartalyst_sentryEigenpartijcookies
5 jaarOnthoud de inloggegevens van de gebruiker


2) Niet-functionele cookies:

Naam

Type

Vervaldatum

Doel

_gidDerdepartijcookies
1 dagGoogle Analytics
_gaDerdepartijcookies
2 jaarGoogle Analytics


Uitzetten en verwijderen van cookies
Bij alle gangbare browsers kunt u in de instellingen of opties nagaan of aangeven welke  cookies u toestaat. Als u deze instellingen niet kunt vinden, kunt u de helpfunctie van uw browser raadplegen. Via uw browser kunt u de huidige cookies op uw computer bekijken en verwijderen, en ervoor kiezen om ze in de toekomst niet meer te aanvaarden. 

Via de onderstaande links vindt u alle noodzakelijke uitleg over hoe u dit moet doen.

Firefox

Chrome

Safari

Internet Explorer

Firefox (mobiel)

Chrome (mobiel)

Safari (mobiel)

Microsoft Edge


Indien u https://www.immodome.be toestemming hebt gegeven om niet-functionele cookies te gebruiken, dan kan u deze instelling te allen tijde wijzigen en worden de reeds geïnstalleerde cookies verwijderd. Dit doet u via onderstaande link:

Beheer cookies

Door het uitschakelen van cookies kunnen bepaalde onderdelen van de website niet optimaal werken en kan er van bepaalde functionaliteiten en diensten geen gebruik worden gemaakt.

Contact
Indien u vragen of opmerkingen heeft met betrekking tot ons cookiebeleid,  kan u contact opnemen via e-mail naar info@immodome.be of per post naar Immodome, Sint-Katelijnevest 24, 2000 Antwerpen.

Voor de uitoefening van uw rechten kan u eveneens verdere informatie vinden op https://www.immodome.be/privacy-policy.