Met kunstwerken van Jo Van Dijck

Opening Immodôme Mechelen

Locatie: Sint-Katelijnestraat 41, Mechelen
Lees meer
Op donderdag 22 september openden de deuren van ons gloednieuwe kantoor in Mechelen! We zijn ontzettend blij om nu ook aanwezig te zijn in deze mooie stad, die een rijke geschiedenis en een prachtige rijkdom aan architectuur heeft. 


Ook is Mechelen opnieuw een zeer gegeerde stad om in te wonen. Dat is zeker te danken aan het beleid van het stadsbestuur die de laatste twee decennia alles in het werk heeft gesteld om van Mechelen een schone, aantrekkelijke stad te maken door verschillende buurten te verfraaien, aandacht voor schone straten, enzovoort. 

We zullen de architecturale trots en geschiedenis van Mechelen dan ook graag mee in de verf zetten via Immodôme!”

Tijdens de opening konden onze gasten onder het genot van een hapje en een drankje een aantal kleurrijke werken bewonderen van de Mechelse kunstenaar Jo Van Dijck. Het jazz duo Dieter Vaganée & Sophian Bourire zorgde voor een muzikale noot.
Het was een gezellige avond waarop we veel mensen mochten verwelkomen! Heeft u een unieke woning? Of, zoekt u een uniek huis? Laat het ons weten. We ontmoeten u graag. Of, kom gerust langs voor een koffietje.