Kunstexpo op 't Eilandje

Vernissage met zicht op het MAS

Locatie: Penthouse van de Koninklijke Entrepot
Lees meer

Kunst tentoongesteld op een unieke plek met een fenomenaal zicht? Een bijzondere combinatie waar wij u graag deel van laten uitmaken. 

Samen met Vlassak-Verhulst, AM Designs en kunstenaars Mark Swysen en Adalbert Gans, organiseert Immodôme een vernissage in de penthouse van de Koninklijke Entrepot. 

Welkom op onze vernissage op woensdagavond 22 mei van 18u30 tot 21u30

Ontdek de fascinerende 'villa in the sky' duplex penthouse in combinatie met de kwalitatieve werken van kunstenaars Mark Swysen en Adalbert Gans. 

De penthouse zelf wordt exclusief aangeboden door Immodôme. Op woensdag 22 mei kan u er alvast een kijkje nemen. Uiteraard is een bezichtiging van het pand met Immodôme steeds mogelijk op afspraak zolang het pand beschikbaar is.

Een 'villa in the sky' met een immens terras, drie gevels en een fenomenaal mooi uitzicht over de dokken en het glinsterende water met bovendien enorm veel licht en ruimte. Zowel van de ligging als van de grootte van het pand word je instant gelukkig. Een match made in heaven en terecht het kroonjuweel van Het Koninklijke Entrepot genoemd.

De duplex penthouse ligt op de bovenste twee verdiepingen van het Koninklijke Entrepot en staat woensdagavond 22 mei centraal als kunstgalerij. Grote raampartijen baden het ganse pad van 400 m2 in het licht en brengen alle kunstwerken prachtig tot hun recht. De ganse penthouse fungeert er als expo. 

Abstracte lichtconstructies, hedendaagse kleurrijke werken en verschillende kunstinstallaties zijn verspreid over de twee verdiepingen terug te vinden: van de enorme leefruimte, de vijf slaapkamers met elk een adembenemend uitzicht tot de polyvalente ruimte die momenteel fungeert als gym. Daarnaast ontdekt u in een aparte ruimte de visie van Vlassak-Verhulst over de interieurinrichting van de woning. 

Verdere informatie omtrent de penthouse zelf, vindt u hier terug. 

U kan er diverse werken bewonderen van kunstenaars Mark Swysen en Adalbert Gans, alsook van Julie & Olivia Saverys die - samen met Eberhard Ross en Ethan Caflisch - vertegenwoordigd worden door AM Designs. Gegarandeerd een magische beleving voor iedere bezoeker door de abstracte lichtconstructies, hedendaagse kleurrijke werken en kunstinstallaties verspreid over het indrukwekkende decor van 400 m2. 

De vernissage gaat door op woensdagavond 22 mei tussen 18u30 en 21u30. Bovendien is er om 19u nog een interessante lezing van dhr. Mark Swyssen over de zin en interpretatie van kunst. 

De plaatsen voor de vernissage zijn gelimiteerd. We raden u daarom aan om u zo snel mogelijk in te schrijven. 

Inschrijven is mogelijk via onderstaande link.

Open House te Gent

Binnenkijken in architectenwoning 'De Zordo' door het architectenduo Raman & Schaffrath
Lees meer