Home Collection

Wat begon met een stoffenkamer in het ouderlijke huis groeide al snel uit tot een klasse zaak in de binnenstad van Antwerpen. Al meer dan 20 jaar zorgt Home Collection voor stijlvolle interieurs, met grote aandacht voor maatwerk.

Dat maatwerk gaat verder dan het kiezen van de juiste stof. Tijdens een huisbezoek wordt er in samenspraak met de klant een idee gecreëerd over het toekomstig interieur. Hierbij vertrouwt Home Collection op jarenlange vakkennis doorheen een breed assortiment van gordijnen, behangpapier, tapijten, meubelen en sfeerverlichting-met onder andere lampenkappen op maat. Dat alles met een voorliefde voor Belgische producten, in diverse prijsklassen en in alle mogelijke stijlen of trends. Het resultaat? Een uniek interieur met persoonlijkheid en een perfecte afwerking.

Wil je graag meer weten of zou je een kijkje willen nemen in het assortiment van deze boetiek? Loop dan tussen woensdag en zaterdag eens binnen en laat je inspireren door een zorgvuldig geselecteerd aanbod van decoratie, onze deskundige adviezen en de huiselijke sfeer van ons glorieuze, historische pand in de Rococo stijl.

WEBSITE