Vitra Partner Store Antwerp

De Vitra Partner Store Antwerp was de eerste in zijn soort ter wereld. Hij wordt sinds het najaar van 2019 uitgebaat door Master Meubel. Twee familiezaken met een voorliefde voor hedendaags design, ontworpen door meesters van vroeger en nu, die bovendien al jarenlang elkaar kenden: dit was een match made in heaven.

In de Vitra Partner Store kijk je niet naar uitgestalde producten, je ontdekt en ervaart ze. Er valt altijd iets te beleven in onze winkel. Neem een koffie in onze bistro, doe inspiratie op in onze bibliotheek of snuister door de leukste Vitra-accessoires in onze shop. Naast een uitgebreide selectie Vitra-meubilair vind je in onze showroom onder meer ons appartement. De settings wisselen er regelmatig, naargelang van de fictieve bewoner. 

De showroom bevindt zich in het bruisende centrum van Antwerpen, met vlak om de hoek het MoMu, het provinciale ModeMuseum. De ideale locatie dus voor een event, georganiseerd door ons of door jou. Niet alleen de winkelruimte, ook het meubilair dat we op stock hebben, is te huur. 

Bovendien brengt Master Meubel haar jarenlange ervaring in het maken en herstellen van meubels mee van Turnhout naar Antwerpen. Een nieuw jasje voor een design klassieker? Dat kan in de ateliers van Master.