Objekt Architecten

Objekt Architecten is sinds zijn oprichting in 2014 gevestigd in Aalst. Een ervaren team staat klaar om zijn schouders te zetten onder elk project, groot of klein, gaande van woningbouw- en inrichting tot het ontwerp of de renovatie van publieke gebouwen.

Binnen het kantoor is samenwerking uiterst belangrijk. We zijn ervan overtuigd dat we door elk project vanuit verschillende invalshoeken te bekijken, een uniek antwoord kunnen bieden op de vragen van onze klanten. We gaan ook steeds op zoek naar nieuwe inzichten die we overbrengen in innovatieve en kwalitatieve ontwerpen. Tijdens het ontwerpproces staat een kritische denk- en ontwerpmethodiek centraal, waarbij we ook ruimte maken voor noodzakelijke compromissen. 

Bij het ontwerpen van een plan zullen we dan ook altijde rekening houden met de rationele elementen gekoppeld aan een project, zoals budget, lichtinval, ruimtelijkheid, (uit)zicht en details. We streven naar ruimtelijke rust en stemmen openingen, lijnen en materialen op mekaar af. Hierbij nemen we onze klanten mee op een zoektocht naar een weloverwogen en verrassend resultaat. 

WEBSITE