Anton Boelen

anton@immodome.be

 Meet Anton! Al vier jaar enthousiaste makelaar. Ambitieus, eeuwige positivo en empatisch. Zijn interesse voor architectuur en lifestyle triggerde hem om Immodôme te vervoegen. Hij haalt enorm veel voldoening uit het contact met klanten en vindt het fijn om verkopers en kopers effectief te helpen.

Lees meer

Aanvankelijk studeerde Anton kinesitherapie, maar hij merkte dat dit toch niet helemaal bij zijn persoonlijkheid paste. Hij besloot daarom om zijn droom na te jagen en zich in avondonderwijs bij Syntra om te scholen tot makelaar. Een gedurfde keuze en voor Anton 100% de juiste keuze. 

Anton haalt enorm veel energie en voldoening uit het begeleiden van klanten, ontmoet interessante mensen en heeft de kans om geweldige panden te ontdekken. Het plaatje klopt! 

“Werken bij Immodôme biedt mij de kans om mijn interesse in onroerend goed, architectuur en esthetiek samen te brengen. Ik geniet ook enorm van het sociale en commerciële aspect van mijn job en het steeds opnieuw ontdekken van unieke panden.”

Anton woont al enkele jaren met zijn vriendin en hond, Wolf, in het hartje van Antwerpen. Hij geniet van de veelzijdigheid van de stad. 

In zijn vrije tijd houdt Anton van tennissen en wandelen met Wolf. Zijn creatieve geest laat hij vrij bij het spelen van piano en gitaar, als volhardende autodidact. In het weekend vind je hem genietend van een glaasje bij Vitrine.

Bij Immodôme versterkt Anton het sales team van centrum Antwerpen. Met veel toewijding en energie vergezelt Anton kopers en verkopers in hun vastgoedverhaal.