Liesbeth Engelen

liesbeth@immodome.be
Goedlachs, pienter, enthousiast, integer en gedreven, zo kunnen we Liesbeth het best omschrijven. Ze heeft een heel realistische kijk op het leven en is altijd positief ingesteld. Geen wettelijke case is te moeilijk voor haar, geen kunstwerk laat haar koud. Ze houdt van schoonheid in al zijn aspecten.
Lees meer

Liesbeth studeerde rechten en notariaat in Leuven en fiscaliteit in Brussel. Ze liep stage op een notariaat en werkte nadien meer dan 15 jaar in de advocatuur. Dit heeft ze altijd met veel enthousiasme gedaan, maar de lokroep van de immowereld werd groter en Liesbeth volgde haar hart.

Net zoals bij de keuze voor haar huis. Liesbeth woont heel bijzonder. Samen met haar man, Jo, en haar karaktervolle schatten, Helena, Victor en Louisa, wonen ze in het prachtige Groot Begijnhof in Mechelen. Dit is een beschermd begijnenconvent dat ze volledig lieten restaureren in samenwerking met dmvA-architecten.

“Immodôme is voor mij een droom die uitkomt. De symbiose van alles waar ik van hou: mijn passie voor onroerend goed, mijn liefde voor design en kunst, nieuwe dingen ontdekken en bijleren, en dit alles omringd door inspirerende collega's. Loving it!”

Sinds enkele jaren volgt Liesbeth kunstgeschiedenis aan de Academie Jan Portaels in Vilvoorde. Ze wordt helemaal gelukkig van bezoeken aan musea of het lezen van boeken over kunst. Het maken van citytrips, met Parijs als absolute nr 1, tijdens het weekend uitgebreid ontbijten met een krantje erbij, aperitieven met vrienden, uitwaaien aan zee, skiën, lezen, muziek beluisteren, op zoek gaan naar designpareltjes, geven haar energie en rust.

Bij Immodôme zorgt Liesbeth met veel begeestering voor de onroerende rariteiten in regio Mechelen.