Sophie Wauters

sophie@immodome.be
Na haar studies rechten aan de universiteit van Antwerpen, was het voor Sophie nog niet genoeg! De leergierigheid en ambitie reikte verder. In Gent behaalde zij aanvullend een master Notariaat. Gedurende 12 jaar werkte zij als notarieel juriste in een notariskantoor. Ze beheerde voornamelijk de vastgoeddossiers.
Lees meer

In januari 2015 zette ze de stap naar een vastgoedvennootschap gespecialiseerd in het beheer en de verhuring van kantoorgebouwen. Om de "touch" met residentieel vastgoed te behouden, volgt ze voor Immodôme alle juridische aspecten op. 

In het dagelijkse leven probeert Sophie als mama van drie kids het evenwicht te vinden tussen een uitdagende job en het drukke thuisfront. Tussen voetbal, hockey en balletles door, vind je Sophie terug joggend in het bos, lezend in de zetel of aan het tafelen met vriendinnen of haar man, Stijn.

“Ik regel alle juridische aspecten voor Immodôme.”

Well-organised en gestructuurd als ze is, brengt Sophie elk juridisch dilemma tot een goed einde. Ze staat haar mannetje en neemt geen blad voor de mond. 

"Bij de verkoop van een woning komt een heleboel juridische rompslomp kijken. Het verzamelen van de wettelijke gegevens, het doornemen van de stedenbouwkundige inlichtingen, het checken van het OVAM attest, de kadastrale legger en de watertoets, het overlopen van de eigendomstitel en de opmaak van de compromis. Dit is heel delicaat werk. U koopt of verkoopt immers niet elke dag een woning! Gezien mijn stevige notariële background kan iedereen gerust zijn dat alle wettelijke elementen gecoverd zijn."