Isabel De Laet

isabel@immodome.be
Ik waak over de differentiatie van Immodôme in vergelijking met andere makelaars. Via de selectie van eigendommen met karakter, de uitgebreide woonreportages en de persoonlijke aanpak kan Immodôme het verschil maken.
Lees meer

Na haar studies Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen legde Isabel zich toe op de marketing binnen enkele multinationals. Unilever, Walt Disney en Campbell Foods moesten eraan geloven.

Maar de drang naar zelfstandigheid en de blijvende interesse voor binnenhuisinrichting bleven haar achtervolgen.

Een moedige en gedurfde carrière switch bracht haar tot de voltooiing van haar BIV stage bij een kantoor in Antwerpen. En met een achternaam als “De Laet” kon het niet uitblijven. Na enkele jaren als zelfstandig makelaar zette ze de stap naar een eigen kantoor.

“Ik leid Immodôme met een hart voor mensen en voor interieurs.”

Isabel is een absolute levensgenieter. Ze woont met Alex , hun dochtertje Romy en zoontje Ralph in het groene Schilde. Ze houdt ervan om een terrasje te doen, bloemen te kopen op de markt, gezellig te gaan ontbijten en te joggen in de natuur. Tijdens het weekend vind je haar vaak aan zee, lekker uitwaaien op het strand met de kids.

Behind the scenes werkt Isabel aan de strategie, het financiële plaatje en de marketing van Immodôme.