Katrien De Laet

katrien@immodome.be
Met een serieuze sales bagage adviseert Katrien kopers en verkopers met vastgoedwensen in de noordrand van Antwerpen. Ze heeft het talent om connecties tussen mensen te creëren en langdurige relaties uit te bouwen.
Lees meer

More sales driven kan je niet zijn.  Opgeleid in hard sales bij de Goudengids, vervolgens een zijstap naar Immonet - de toenmalige vastgoedsite van De Persgroep – aansluitend 16 jaar bij Vendor als account manager en business developer en ten slotte aan de slag als commercieel manager bij voetbalclub Waasland-Beveren, een commerciële loopbaan om “u”  tegen te  zeggen. En, Immodôme haalde haar binnen!

“Bij mij kan je terecht voor de verkoop van woningen in de noordrand van Antwerpen en in en rond Lier. Schilde, Schoten, Brasschaat, Kapellen, Zoersel, Ranst, Nijlen, Lier zijn voor mij gekend terrein.”

Katrien woont met dochtertje Liz en zoon Jack in de gemeente Schilde. Ze houdt van lange wandelingen door de velden en bossen met een goeie Podcast in de oren,  een lekker wijntje in Den Toren en op stap gaan met vriendinnen of haar zussen. En als bookworm verslindt ze de ene na de andere klepper. 

Spontaan, conviviaal en oprecht, zijn kernwoorden die Katrien omschrijven. Ze is door iedereen geliefd. Het soort persoon dat je ziet en waar je meteen goed gezind van wordt. Altijd positief ingesteld en een ongelooflijke doorbijter. Voor Katrien is “nee” geen optie. Zowel privé als professioneel geeft ze nooit op.

Binnen Immodôme blinkt Katrien uit in de verkoop van panden in het noorden van Antwerpen.