Maxime Van Coppenolle

maxime@immodome.be
Vastgoed is Maxime op het lijf geschreven. Vol overgave en met een onuitputtelijke energie staat ze verkopers bij in hun vastgoedbeslissingen. Maxime staat positief en gedreven in het leven. Er zijn geen problemen, enkel oplossingen. Ze gaat geen uitdaging uit de weg en je mag bij Maxime altijd op 200% inzet rekenen.
Lees meer

Als student makelaardij aan de Artesis Plantijn Hogeschool liep Maxime enkele maanden stage bij Immodôme. Ze paste perfect in de groep. Haar enthousiasme is heel aanstekelijk en haar werkethiek van ongekende hoogte. Vandaar dat Maxime na haar stage als full time member van de Immodôme club is gestart.

Maxime - Max voor de vrienden - is super gedreven. Stylen van woningen, database research, prospecteren, decoreren,... Ze gaat er volledig voor. Bovendien een vlotte persoonlijkheid, snel van begrip en actie gericht. We like...

“Ik neem de architecturale woningen ten zuiden van Antwerpen voor mijn rekening.”

Max woont in het centrum van de stad. Tijdens het weekend vind je haar met vrienden op de markt met een aperitiefje in de hand, joggend in het bos, aan zee met hondje Colette, haar Franse bulldog, of in de winkelstraten om een nieuwe outfit  te scoren. 

Maxime heeft enorm goede smaak. Ze houdt van een smashing wardrobe, inspirerende kunst, design meubelen en tof deco materiaal. Elk element in haar appartement is met zorg uitgekozen. 

Binnen Immodôme is Maxime verantwoordelijk voor het Zuiden van Antwerpen, dwz Wilrijk, Berchem, Mortsel, Kontich, Hove, etc

Open House te Gent

Binnenkijken in architectenwoning 'De Zordo' door het architectenduo Raman & Schaffrath
Lees meer