Emily Fransen

emily@immodome.be
Bij Immodôme kan ik mijn talenten in alle vrijheid benutten. Ik ontmoet toffe mensen en werk binnen een dymanische omgeving. Meanwhile boeit het bedrijfsleven mij enorm. Welke strategie moet Immodôme bewandelen? Hoe kunnen we onze communicatie en sales optimaliseren? Hoe werkt een onderneming überhaupt? En dit allemaal in een toffe en ongedwongen sfeer.
Lees meer

Emily brengt de gedroomde communicatie & sales assets naar Immodôme. Na een succesvolle loopbaan bij Duval Guillaume, Saatchi & Saatchi en Goudengids, kiest zij voor ondernemingsschap en gaat ze voluit voor vastgoed! In 2019 behaalde zij met glans haar BIV nr. Als titularis met BIV nr 512.400 heeft zij het talent om snel met kopers te connecteren en hun vastgoednoden in te vullen.

Tijdens haar vrije tijd wijdt Emily veel aandacht aan een uitgebreide vriendenkring. Het is een bezige bij en een sociaal diertje. Zeilen, skiën, dineetjes, drinks, Emily houdt van fun en mensen houden van Emily! She is easy to love.

“Ik vind de vastgoed pareltjes in Antwerpen centrum voor Immodôme.”

Reizen is altijd een passie geweest van Emily. Tijdens haar studies van Handelsingenieur gaat ze op Erasmus in Spanje. Een 1-jaar durende wereldreis, vrijwilligerswerk in Indonesië en zeiltochten in de Caraïben zorgen voor boeiende internationale ervaringen. Ook nu nog reist Emily regelmatig naar het buitenland.