Charlotte Van Roy

charlotte@immodome.be
Een durver, zo mogen we Charlotte omschrijven. Ze neemt graag initiatief en laat zich niet snel van de wijs brengen. Het kantoor in Gent opstarten en zich 200% smijten vormt voor haar geen probleem. Yes, we can!
Lees meer

Na een eerste carrière als leerkracht lichamelijke opvoeding, maakte Charlotte de overstap naar vastgoed. Met de boodschap "wie niet waagt,  niet wint" heeft ze Immodôme spontaan gecontacteerd voor de vestiging in Gent. Ze zocht meer uitdaging, meer afwisseling en meer power, en dat krijgt ze!

Charlotte is klantgericht en houdt van organisatie en structuur, daarnaast spreekt het  familiale en vriendschappelijke aspect van Immodôme haar aan.

“Immodôme Gent is mijn focus. Ik spits mij toe op woningen in het Gentse arrondissement.”

Charlotte woont samen met haar vriend Miguel en zoontje Raphael in Lochristi.  Haar vriend werkt voor Matexi. We kunnen dus met recht en reden van een vastgoedkoppel spreken. Vastgoed is thuis wat de klok slaat. 

Als sportieveling houdt Charlotte van joggen, tennis, skiën en duiken. En vakanties maakt ze liefst zo avontuurlijk mogelijk. Daarbij gaat ze resoluut voor een zelf uitgestippelde reis met oog voor bijzonderheden en spannende momenten.