Inès Schoukens

ines@immodome.be
Empathisch en een echte doorzetter: twee mooie eigenschappen die Inès typeren en die goed van pas komen in haar job als makelaar. 


Inès bezit een gezonde nieuwsgierigheid naar wat er zich achter de gevel van elke woning afspeelt. Ze ziet het dan ook als een privilege om dit dagelijks via haar job te ontdekken en in contact te komen met de bewoners zelf, hun interessante verhalen en manier van wonen.

Lees meer

De liefde voor vastgoed ontwikkelde zich reeds op prille leeftijd, toen ze als tiener een vakantiejob volbracht bij een vastgoedkantoor aan zee.  There and then wist ze welke studies ze enkele jaren later wilde aanvatten aan de HoGent. Immodôme stond al geruime tijd op haar radar en ze besloot dan ook haar kans te wagen om te solliciteren als stagiaire bij de opstart van een nieuw kantoor in Gent. Tijdens die stage was ze heel opgetogen dat haar twee liefdes -esthethiek/interieur en de vastgoedmarkt zelf- verenigd konden worden. 

Na haar studies mocht ze meteen aan de slag bij Immodôme, een kans die ze enthousiast met beide handen aangreep. Inès is gezond ambitieus, laat zich niet snel afschrikken en empatisch: mooie eigenschappen die goed van pas komen in haar job als makelaar. 

“De persoonlijke toets in een verkoop vind ik altijd belangrijk. Een thuis vinden of net verkopen is een scharniermoment in iemands leven, waarbij ik iedereen correct en op een persoonlijke manier wil bijstaan.”

Samen met haar vriend Charles woont ze in hartje Gent, een plek waar ze zich helemaal in haar sas voelt. In het weekend vind je haar vaak terug op de bloemenmarkt op de Kouter of in het gezelschap van vriendinnen op een terrasje in cafe ’t Kanon. Ze ontvangt graag familie en vrienden rond een mooi gedekte tafel, voor lekker eten en veel gezelligheid. 

Haar liefde voor design en architectuur brengt haar ook regelmatig naar een museum of toffe designbeurs, waar ze op zoek gaat naar leuke meubelen of deco items voor bij haar thuis.

Ben je op zoek naar een leuk restaurant, tof winkeltje of nieuwe hotspot? Inès heeft ongetwijfeld de gouden tip! 

“Inès staat vol passie in voor de verkoop van panden met persoonlijkheid in regio Gent en omstreken.”

Open House te Gent

Binnenkijken in architectenwoning 'De Zordo' door het architectenduo Raman & Schaffrath
Lees meer