Marilyne Collin

marilyne@immodome.be
Bij Immodôme verkopen we enkel aparte woningen. Dit is zalig! Telkens ontdek ik een nieuw uniek interieur en de bijhorende karaktervolle eigenaars. Mijn liefde voor esthetiek kan ik volledig botvieren. En tegelijkertijd help ik mensen om hun droomhuis te vinden. We vormen een mooie schakel in mensen hun levensverhaal. Dit werkt voldoening gevend.
Lees meer

Met tien jaar sales ervaring achter de kiezen bij mode agentuur Barcatex, kent Marilyne de succes factoren van verkoop. Met een natuurlijke flair en enorm veel goede smaak helpt zij klanten om hun droompand te vinden. Ze doorziet de architecturale aspecten van huizen en kan kopers hierin perfect begeleiden. 

De stap naar vastgoed heeft ze van geen vreemde. Haar vader, John Collin, was oprichter van C&T Retail, gespecialiseerd in commercieel vastgoed, en is huidig Executive Director van CBRE.

“Ik help kopers bij het vinden van hun droompand in de stadskern van Antwerpen.”

Samen met haar man, Jef, en kinderen, Mads, Jack en Raymond, woont Marilyne in het centrum van de stad. A real city girl! Overal met de fiets naartoe, vrienden ontmoeten op de markt, lopen aan de Schelde. 

Tijdens vakanties en in het weekend gaat ze joggen en geniet ze van heerlijke fietstochten in Retranchement. Ze houdt van koken en kan hier haar creativiteit in kwijt. Bij Marilyne thuis voelt het super gezellig aan. Zij heeft het talent om een ruimte knus aan te kleden met decoratieve elementen, kussens, plaids, kaarsjes, etc. 

Binnen Immodôme werkt Marilyne op panden in het centrum van Antwerpen.