Elke Van Dyck

elke@immodome.be
Elke is een ravissante en doortastende commerciële volbloed die oprecht geniet van contact met mensen en erin slaagt op een charmante manier de juiste koper en verkoper met elkaar te matchen. 
Lees meer

Met een leuke en uitdagende job als Key Account in de Pharma, zocht Elke geen carrièreswitch. Maar zodra Immodôme besliste uit te breiden naar het noorden van Antwerpen, kon ze de uitdaging niet weerstaan. 

Sinds onze start in 2014 is Elke al een absolute fan van Immodôme, De niche van de architecturale & unieke woningen spreekt haar enorm aan.  In haar vorige functies had Elke al de gelegenheid om veel met esthetiek bezig te zijn en om haar commerciële skills uit te bouwen, zowel in België, Nederland als Hong Kong.

Ook in haar privéleven lijkt zij voorbestemd te zijn om een echte Immodôme ambassadrice te worden: 4 kids, 2 Bengaalse tijgerkatten, interesse in design en architectuur, een prachtige seventies woning in Brasschaat en een oprechte interesse in de mensen en hun verhalen die schuilgaan achter elke gevel. 

Bij Immodôme zorgt Elke met veel flair en expertise voor de verkoop van panden met persoonlijkheid in regio Noord Antwerpen.