Stéphanie Madou

stephanie@immodome.be

Gedreven, empathisch, optimistisch & ambitieus. Dat is Stéphanie in een notendop! Ze werkte voorheen als advocate aan de Gentse balie, maar was vastberaden om een nieuw pad te bewandelen dat haar nauw aan het hart ligt. Mensen helpen in hun zoektocht naar een 'thuis' met oog voor esthetiek en detail. 

Lees meer

Stéphanie studeerde rechten en notariaat aan de universiteit van Gent. Naast de inhoudelijke aspecten van haar job, ontwikkelde Stéphanie een zesde zintuig voor de menselijke kant van haar beroep. Mensen analyseren en op een passende manier helpen, geven haar veel voldoening en energie!  Deze coachende stijl trekt ze graag ook door in haar job bij Immodôme.

“Werken voor Immodôme voelt als thuiskomen! De zin voor stijlvolle & persoonlijke panden, de uitgekiende marketing & de inspirerende collega's maakt het enorm boeiend.”

Het vinden van een woning is niet zomaar een stap die iedereen zet. Het is een impactvol moment in het leven. Met haar luisterend oor zorgt Stéphanie ervoor dat de wensen van klanten in Gent en omstreken zo goed mogelijk vertaald worden.

Stéphanie woont in De Pinte met haar man, Thibaut en kinderen Rachelle en Raoul. Quality-time met het gezin en vrienden staan op nummer 1. Voor gezellige feestjes, gastronomie, sport en reizen kan je haar altijd warm maken! Uitwaaien doet Stéphanie het liefst aan zee. 

Boordevol energie is Stéphanie aan de slag bij Immodôme en staat zij in voor de verkoop van panden in de regio van Gent!