Pauline Hintjens

pauline@immodome.be

Gepassioneerd, creatief en goedlachs: dat is Pauline in een notendop. Esthetiek in het algemeen is haar grootste inspiratiebron, en met haar diploma als architecte op zak kan ze elke dag onderbouwd advies geven aan haar klanten. 

Lees meer

Meet Pauline, een gedreven architecte met een Executive Master in Vastgoed. Haar passie voor architectuur, vastgoed en de kunst van het creëren heeft haar altijd geïnspireerd en gemotiveerd.

Na vijf jaar intensieve studie in de architectuur, waarbij ze haar bachelor behaalde in Brussel en haar master in Antwerpen, besloot Pauline zich verder te verdiepen in de wereld van vastgoedwaardering, -investeringen en -management aan de Antwerp Management School. Ze begreep dat het bouwen van gebouwen niet alleen draait om creativiteit en ontwerp, maar ook om juridische, economische en projectmanagement aspecten.

“Als zelfstandig architecte ging ik altijd op zoek naar manieren om creativiteit en doelgerichtheid te verenigen. Centraal stond hier de ware ziel van elk gebouw onthullen en het beste uit elke ruimte halen.”

Met haar achtergrond in architectuur en uitgebreide kennis van vastgoed heeft Pauline haar weg gevonden naar het team van Immodôme. Hier kan ze haar passie voor vastgoed volledig benutten door duurzame relaties op te bouwen met mensen, onderhandelingen te voeren en panden te verkopen.

Pauline woont in Hove met haar man Vincent en hondje Bond. In haar vrije tijd geniet ze van gezellige etentjes, beoefent ze sportieve activiteiten zoals golfen en kitesurfen, ontspant ze aan zee en geniet ze van de prachtige bergen tijdens het skiën. Tijdens vakanties laat Pauline zich graag inspireren door verschillende culturen, architectuur, mensen en de schoonheid van de natuur.


Ze heeft een scherp inzicht in mensen, is goedlachs, gedreven en empatisch. 

“Pauline staat vol passie in voor de verkoop van panden met persoonlijkheid in regio Lier en omstreken.”