Zita Dockx

zita@immodome.be

Meet Zita: Punctueel, klantvriendelijk en met een sociale persoonlijkheid.

Zita startte binnen Immodôme als administratief medewerker. Ze stond in voor het inplannen van bezoeken, het social media-luik en de back-office. Sinds kort vertegenwoordigt ze de ruime regio rond Leuven en doet dat met veel charme. Leuven here we come! 

Lees meer

Voor ze bij Immodôme kwam aankloppen, was ze aan de slag in de retail-branche en als post-productiemanager in de audiovisuele sector. Haar grote passie voor interieur en architectuur en esthetiek in het algemeen bracht haar uiteindelijk bij Immodôme. 

Zita is mama van Cas en woont samen met haar zoontje en man Maarten in de groene, Leuvense rand. Rustig gelegen onder de kerktoren, met de schoonfamilie dichtbij.

Nochtans voelt ze zich nog steeds Antwerpenaar in hart en nieren, want ze is geboren en getogen in de koekenstad. You can take a girl out of Antwerp, but you can’t take Antwerp out of a girl. Een terugkeer naar de stad sluit ze zeker niet uit. 

Je kan Zita steeds blij maken met een tripje naar de bios met haar filmfreak-echtgenoot of een toffe HBO-serie thuis op de bank. In het weekend vertoeft ze het liefst in het gezelschap van vrienden en familie, of vind je haar als trouwe supporter voor haar zoon naast het basketveld.

Glad you’re here, Zita.