Lieselot Dorme

lieselot@immodome.be
Een interieur weergeven werkt als het fotograferen van een persoon. Je wilt het karakter van de woning tonen op papier. Een leuke uitdaging! De setting van het interieur, de lichtinval en de sfeer zijn hierbij cruciaal. Ik probeer om zo getrouw mogelijk te werken en de foto’s zo natuurlijk mogelijk te houden binnen een voorafbepaald scenario.
Lees meer

Haar master in fotografie behaalde ze aan het Sint Lukas-instituut in Brussel. Ze focuste haar talent op het maken van reportages in verschillende sectoren. De ene dag het vastleggen van een spectaculair trouwfeest, de volgende dag een fotoreportage voor een foodmagazine en dan vervolgens aan de slag voor een woonreportage. Van alle markten thuis heet dat dan. 

“Ik fotografeer interieurs van Immodôme met emotie en oog voor detail.”

Lieselot is mama van Fons en Felix. Samen met Fons, Felix, haar vriend Kristof en hond Doris wonen ze in Meise. Ze heeft een zwak voor sushi, luie zondagen, citytrips, smoothies, vintage tafeldecoratie, magazines, modernistische architectuur en meubelen. In haar vrije tijd vind je haar terug op lokale brocantemarkten of tweedehandswinkels op zoek naar leuke decoratie items.

Haar fotografie is gebaseerd op licht en emotie. Elke foto weerspiegelt een gevoel en geeft de sfeer van een ruimte, een moment, een identiteit  weer.

Bovendien is Lieselot het eerste aanspreekpunt binnen Immodôme. Zij staat in voor de telefonie, de back-office en de administratie.