Jill Wouters

jill@immodome.be
Gepassioneerd, gedreven en immer goedlachs. Jill was in een vorig leven als juriste aan de slag, maar het gemis aan meer menselijk contact en creativiteit in haar job dreef haar op zoek te gaan naar iets anders. Via haar passie voor mooie huizen en esthetiek kwam ze bij Immodôme terecht.
Lees meer

Qua studies koos Jill voor rechten aan de UA met een aanvullende master in Singapore. Ze werkte twee jaar lang bij een advocatenkantoor gespecialiseerd in Corporate en M&A. Ze oefende ook de job uit van Legal Counsel bij een Belgische beursgenoteerde vastgoedvennootschap die investeert in zorgvastgoed in België, Nederland, Spanje en Ierland.

Bij deze legal jobs miste Jill ondernemerschap, zelfstandigheid, sociale contacten en de link met haar interesse in architectuur, interieur, design en kunst.  Dit bracht haar tot de overstap naar vastgoed. 

“Werken met mensen en hen daadwerkelijk helpen, geeft mij enorm veel energie.”

Jill woont in een prachtige neoclassicistische burgerwoning in Berchem, die ze samen met haar partner Dennis met veel liefde heeft ingericht. In haar vrije tijd staat ze het liefst op het hockeyveld met vriendinnen of vliegt ze naar de zon voor een toffe citytrip met man en dochtertje June. Ook is ze aan het trainen voor een marathon.

Bij Immodôme zet ze mee haar schouders onder de sales van het centrum van Antwerpen, and goes above and beyond while doing so. Een ongelooflijk bezig bijtje, die in alles de perfectie nastreeft.