“Atypische woning waarin durf, natuurlijke materialen en structuur centraal staan”

Op basis van de schetsen van Tom, ontwierp architect Bart Coenen een compacte modernistische woning en atelier. Lannoo neemt de woning op in het boek Buitengewoon Belgisch Wonen en Vitra heeft Tom's atelier nagebouwd in Vitra Partner Store te Antwerpen. 

We legden Tom en Chrisl een aantal dilemma's voor in hun magnifieke huis. Kijk mee en ontdek hun woning met lef.    

 Door de integratie van de natuur in de leefruimtes kom je onmiddellijk tot rust.  De woning vormt een plek die inspireert en die keer op keer een vakantiegevoel oproept bij Tom en Christl. 

“Ik heb altijd een fascinatie gehad voor atypische woningen”

Heerlijk vertoeven bij de haard. Het hout zorgt voor harmonie, de structuren voor een combinatie van het technische en esthetische aspect, waardoor het geheel nooit te clean overkomt. 

Door geometrische basisvormen uit letters te abstraheren, legt Andries in zijn werken de essentie en verborgen schoonheid van typografie bloot.

Interesse in een creatie van Tom Andries? Bewonder de vernissage bij Immodôme Lier en haal uw droomwerk van de Belgische kunstenaar in huis. 

Berlaarsestraat 63 - 2500 Lier.  Elke weekdag open van 9.30u tot 16.30u. 

Wil je in de toekomst meer verhalen lezen en op de hoogte blijven van ons nieuws? Schrijf je dan in om het Immodôme Magazine per mail te ontvangen!

Stories