Boris en Dick hebben samengewerkt met gerenommeerde architecten en ontwerpers om Kanaalsite Vervoordt tot leven te brengen als een plek waar creatieve zielen elkaar kunnen ontmoeten.

Dick vertelt: ‘Het landschap van deze site is de verbindende factor. Het was een uitdaging om de impressionante industrieële gebouwen op mensenmaat te krijgen en op die manier rust te creëren.’

Kanaalsite Vervoordt is een unieke en inspirerende locatie in België die de perfecte mix van geschiedenis, kunst en design belichaamt. Gelegen aan het Albertkanaal, biedt deze site een prachtig industrieel landschap dat doordrenkt is van charme en authenticiteit.

Het gebied was oorspronkelijk een oude graansilo uit de 19e eeuw, maar werd door de familie Vervoordt omgetoverd tot een artistiek en cultureel woongebied dat zijn gelijke niet kent.

Boris licht toe: ‘Het respectvol behandelen van de historische architectuur, fungeerde als een soort katalysator voor het aantrekken van mensen met een passie voor architectuur, vormgeving en leefcultuur.’

Vandaag de dag is het een plek waar kunstliefhebbers, interieurontwerpers en nieuwsgierige bezoekers kunnen genieten van een buitengewone (woon-)ervaring.

Geïnspireerd door deze unieke plek waar creativiteit en esthetiek samenkomen? Immodôme deelt met trots de verschillende panden die wij op deze site aanbieden. 

Neem hier een kijkje en contacteer ons snel! 

Wil je in de toekomst meer verhalen lezen en op de hoogte blijven van ons nieuws? Schrijf je dan in om het Immodôme Magazine per mail te ontvangen!

Stories